Een passie voor duurzaam bouwen

CABIN & CO is een ecologisch houtbouwbedrijf in Vlaams-Brabant, tussen Brussel en Leuven. Bij CABIN & CO zijn we gepassioneerd door bouwen met hout. Of het nu gaat om een woninguitbreiding, een pool house, een tuinkamer of een speelhuisje, we kiezen altijd voor mooie en oerdegelijke constructies uit kwalitatieve en duurzame materialen.

Onze diensten

Voor CABIN & CO is geen vraag te gek. Op die manier bouwden we ervaring op met een brede waaier aan technieken in de houtbouw en afwerking van gebouwen. Hieronder vind je een overzicht van onze voornaamste activiteiten.

Ecologische renovatie

Met onze kennis van dakwerken, houtskeletbouw, houtmassiefbouw, zichtbare houten structuren, isolatie en luchtdichting zijn we een betrouwbare partner voor duurzame renovatieprojecten.

Tuinkamers en pool houses

CABIN & CO verzorgt deze projecten van A tot Z, van ontwerp tot oplevering. Een pool house met hellend of plat dak, altijd met een stijlvolle en luxueuse afwerking met bijvoorbeeld een eiken gevel of ceder shingles.

Schoolprojecten

Voor scholen maken we buitenklassen, speelhuisjes, schommels, bijenhotels, … We doen dit vaak in samenwerking met de ouders en leerkrachten in de vorm van een participatieve werf.

Pergolas, carports en fietsbergingen

Zoekt u bescherming tegen de zon en de regen? CABIN & CO ontwerpt en bouwt mooie en degelijke constructies, die perfect passen bij uw huis en tuin. Een plat dak of glazen dak, een schaduwdoek of open pergola met planten.

Boomhutten en speelhuisjes

De boomhutten en speelhuisjes van CABIN & CO zijn gebouwd om lang mee te gaan. We kiezen uit overtuiging voor Europees hardhout. Samen met de klant maken we een ontwerp op maat van uw kinderen.

Houten gevels

Bijna al onze gebouwen hebben een houten gevel. Ondertussen hebben we dus veel ervaring met eik, robinia, lariks en ceder gevels. Verticale of horizontale plaatsing, open of gesloten, altijd mooi afgewerkt.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.