fbpx

Bezoek

Als je me contacteert voor een idee kom ik graag ter plaatse bekijken wat je wenst en hoe het past in de tuin. Zo doe ik meteen inspiratie op om iets moois te ontwerpen dat helemaal bij je huis en bij je tuin past.

Ontwerp in 3D

Na het bezoek ga ik aan de slag met jullie wensen en teken ik een eerste concept in 3D. Waar mogelijk integreer ik dit ontwerp op een foto van de tuin, zodat je kan zien hoe het er in de toekomst uit zal zien. Als er opmerkingen zijn pas ik de schets aan, totdat iedereen tevreden is.

loungehoek in eik
loungehoek in eik

Offerte

Van zodra we akkoord zijn over het ontwerp maak ik een gedetailleerde offerte. Op de offerte vind je alle informatie over de keuze van de materialen en over de exacte afmetingen. En uiteraard vind je er ook de exacte prijs en een indicatie van de levertermijn.

Uitvoering

tuinpoortje robinia
Tuinpoortje in robinia, na plaatsing

Na de bestelling zet ik het 3D ontwerp om in constructietekeningen. Eventueel bespreken we op basis daarvan nog de laatste details. Vervolgens bestel ik het materiaal (hout, ijzerwaren, …) Daarna wordt het werk in mijn atelier voorbereid en spreek ik met jullie af voor de plaatsing. Kleine projecten zoals tuinpoortjes worden bijna volledig in het atelier afgewerkt. Grotere projecten zoals tuinhuizen of pergola’s worden grotendeels ter plaatse opgebouwd.

Top